Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ”

0

Το Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας «Οδυσσέας Δημητριάδης» συνεχίζοντας την επιτυχημένη λειτουργία του, που ξεκίνησε από το 1995, θα ανοίξει και φέτος τις πύλες του για να δεχτεί τους παλαιούς μαθητές του, οι οποίοι θα συνεχίσουν την μουσική τους εκπαίδευση, αλλά και νέους φίλους που θα θέλουν να περιπλανηθούν στα μονοπάτια του υπέροχου κόσμου της μουσικής παιδείας.

Το Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας διαθέτει έμπειρους καθηγητές που, υπό την καθοδήγηση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, παρέχουν υψηλής ποιότητας μουσική παιδεία στους δημότες και κατοίκους της Καλλιθέας με χαμηλά δίδακτρα, με σκοπό την εκπαίδευσή τους για ευχαρίστηση ή και πιστοποιημένη απόκτηση για επαγγελματική απασχόληση αναγνωρισμένων (από το Υπουργείο Πολιτισμού) τίτλων σπουδών.

 Τα ειδικά μαθήματα που διδάσκονται στο Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας είναι Πιάνο, Κιθάρα Κλασική και Ηλεκτρική, Αρμόνιο, Ακορντεόν, Κλαρινέτο, Φλάουτο, Σαξόφωνο, Φλογέρα, Βιολί, Βιολοντσέλο, Μονωδία και Κόρνο. Επίσης διδάσκονται Ανώτερα Θεωρητικά Μαθήματα, όπως Ωδική, Αρμονία , Αντίστιξη, Φυγή , Σύνθεση και Ενοργάνωση. Τέλος, λειτουργούν 2 Χορωδίες, η Παιδική-Εφηβική και η Μικτή.

Ετικέτες:
Choose your Reaction!
Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.