Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

0

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα OPEN IT UP, έχει ως σκοπό να υποστηρίξει τους εκπαιδευτικούς που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα. Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να βρουν μέσα στην πλατφόρμα υλικό για την υλοποίηση του μαθήματος “Ξεκίνα την δική σου επιχείρηση” στα Ελληνικά αλλά και σε πολλές άλλες γλώσσες όπως Αγγλικά, Βουλγαρικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Ισπανικά και Τουρκικά. 

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να ενημερωθούν ενδελεχώς για νέες μεθόδους και εργαλεία με στόχο την διδασκαλία των μαθητών τους, πάνω στις γλωσσικές, επιχειρηματικές και ψηφιακές τους δεξιότητες. Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει βίντεο σχετικά με τις νεοσύστατες επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε οι μαθητές να εξοικειωθούν και με μια ξένη γλώσσα. Το πρόγραμμα προσφέρεται εντελώς δωρεάν για όποιον εκπαιδευτή επιθυμεί να εμβαθύνει στον τομέα της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και μπορεί να το παρακολουθήσει online, όπου και να βρίσκεται.  

Οι ενότητες περιλαμβάνουν καινοτόμες στρατηγικές, δεξιότητες  που σχετίζονται με την επικοινωνία, την κατανόηση της τεχνολογίας, τη συνεχή μάθηση, την ηγεσία και την ικανότητα εμπλοκής ή ενδυνάμωσης των μαθητών.  

 Η πλατφόρμα OPEN IT UP χαρακτηρίζεται ως καινοτόμα στον χώρο της εκπαίδευσης με σκοπό την ένταξη των νέων στον κόσμο της  επιχειρηματικότητας και είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους εκπαιδευτικούς. Μπορείτε να βρείτε το link για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα  σχετικά με το πρόγραμμα και να έχετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό.  http://www.openitup.eu/for-educators.php

http://www.openitup.eu/for-educators.php
Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.