E-learning και digital providers στην Καλλιθέα

0

Τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια η Ελλάδα, όπως κάθε χώρα της ΕΕ, δοκιμάστηκε από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, την τηλεργασία, τα διαδικτυακά καταστήματα και την ηλεκτρονική μάθηση. Για τη χώρα μας ήταν κάτι νέο, ωστόσο, όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει.

Είναι μεγάλος ο αριθμός ανθρώπων κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη ή τη βελτίωση των ψηφιακών τους ικανοτήτων και απευθύνονται σε ποικίλους φορείς, ερευνώντας τα καλύτερα για αυτούς εκπαιδευτικά μαθήματα και προγράμματα.

Πού μπορώ να απευθυνθώ στην Καλλιθέα;

  • Στο ICTC Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Πληροφορικής: Τεχνική κατάρτιση κι εκπαίδευση προσαρμοσμένη για αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες, αντίστοιχα, πάνω στην πληροφορική και στα πιο ευρέως γνωστά και χρήσιμα εργαλεία, διαλέγοντας το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Η τεχνική κατάρτιση απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών, δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες, καθώς και σε ιδιωτικό επίπεδο ή σε νέους επαγγελματίες στον τομέα της πληροφορικής.


  • Στον εκπαιδευτικό όμιλο EFuture: Ποικίλα προγράμματα πληροφορικής για τη βασική χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, ECDL και Office, για ενήλικες και παιδιά, αλλά και πιο εξειδικευμένα προγράμματα για ενήλικες πάνω στο Web design, για την εκπαίδευση εκπαιδευτικών, μαθήματα εξ αποστάσεως, σχετικά με προκηρύξεις του δημοσίου  και, τέλος, μαθήματα ρομποτικής για παιδιά ηλικίας 4-18.


  • Στον εκπαιδευτικό όμιλο Intered: Προγράμματα βασικής γνώσης Η/Υ και Microsoft Office και προετοιμασία εξετάσεων για την απόκτηση πιστοποίησης, αλλά και εφαρμοσμένα εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω σε Προγραμματισμό, Εξειδικευμένο Λογισμικό, Digital Marketing, Image Editing, Online Collaboration, Web Design, IT Security, Project Planning.

Υπάρχει ένα σαφές θεσμικό πλαίσιο που αποσκοπεί στην ενίσχυση των δράσεων διά βίου μάθησης από τα πανεπιστήμια και άλλες εκπαιδευτικές δομές. Η ηλεκτρονική μάθηση εντάσσεται στο πλαίσιο αυτό, είτε σε προγράμματα κατάρτισης, είτε σε μεταπτυχιακά προγράμματα, δίνοντας ευκαιρία για την αναβάθμιση των ψηφιακών μας δυνατοτήτων στον τομέα που μας ενδιαφέρει και με τον τρόπο που μας ταιριάζει.

Choose your Reaction!
Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.