Στη σημερινή εποχή όπου οι περισσότεροι υποψήφιοι για εργασία διαθέτουν ακαδημαϊκή κατάρτιση (σκληρές δεξιότητες), η μεγαλύτερη ευκαιρία για να ξεχωρίσει κανείς έγκειται στις ήπιες δεξιότητές του, δηλαδή σε έμφυτα ταλέντα που  μπορεί να εξασκήσει ο οποιοσδήποτε, και δε διδάσκονται ακαδημαϊκά, όπως η επικοινωνία, η επίλυση προβλημάτων, η λογική σκέψη, η λήψη αποφάσεων, η προσαρμοστικότητα και πολλά άκομα.

Για αυτό, η ομάδα του εκπαιδευτικού προγράμματος SEE FIRST σας προσκαλεί στο πρώτο δωρεάν webinar με θέμα τις Ήπιες Δεξιότητες στον επαγγελματικό χώρο!

Το webinar θα επικεντρωθεί στις ακόλουθες 3 δεξιότητες:

– Επικοινωνία

– Ομαδικότητα

– Επίλυση Προβλημάτων

οι οποίες σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το SEE FIRST, είναι οι πλέον δημοφιλείς μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων!

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει:

– Ανάλυση των παραπάνω δεξιοτήτων

– Παραδείγματα εφαρμογής τους στον εργασιακό χώρο

– Πρωτότυπες ομαδικές δραστηριότητες μεταξύ των συμμετεχόντων που θα επικεντρώνονται στην ανάπτυξη τψν δεξιοτήτων αυτών!

– Συζήτηση

Κάντε κλικ εδώ για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε μία από τις 20 διαθέσιμες θέσεις του webinar, και να ανακαλύψετε τα αναρίθμητα οφέλη που προσφέρουν οι ήπιες δεξιότητες!

* To SEE FIRST συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Erasmus+ και συντονίζεται από 6 εκπαιδευτικούς οργανισμούς από 5 χώρες της ΕΕ.

Το webinar διοργανώνεται από τις AKNOW (www.asserted.eu), IDEC (www.idec.gr), CIVIC (www.civicuk.com) και EMPHASYS CENTRE (www.emphasyscentre.com)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του: www.seefirst.eu και το event του στο Facebook.Για οποιαδήποτε πληροφορία, στείλτε email στο orestis@idec.gr Δείτε λιγότερα.