Εκπαιδευτικά Προγράμματα

  • Όλα τα προγράμματα
  • ΄Μαθήματα
  • Δημοτικοί φορείς
  • Επιχειρηματικές-Επαγγελματικές δεξιότητες
  • Ιδιωτικοί Εκπαιδευτικοί Φορείς
  • Πολιτισμός-Τέχνες
  • Ψηφιακές Δεξιότητες

MY Smart School – Τελικό συνέδριο

Το τελικό συνέδριο του MYSS πραγματοποιήθηκε στις 28.03 στην Alba Iulia, στη Ρουμανία.

MY Smart School – Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς

Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου, η κοινοπραξία του My Smart School πραγματοποίησε την 4η διακρατική συνάντηση στην Ελλάδα. Η IDEC φιλοξένησε τους εταίρους του προγράμματος στον Πειραιά όπου έχει και την έδρα της εταιρίας της.

MY Smart School

Το έργο «MYSS» στοχεύει στην αντιμετώπιση της ανάγκης των παραδοσιακών σχολείων να εξοικειωθούν με την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση

Erasmus + έργο EPIC: Εκπαιδευτικό Πακέτο για την ενίσχυση της καινοτομίας και της παραγωγικότητας στις ΜΜΕ.

Το πρόγραμμα EPIC έχει ως κύριο στόχο να υποστηρίξει τους managers καινοτομίας, και όσους υπαλλήλους συμμετέχουν σε έργα ή διαδικασίες σχετικές με την καινοτομία, ώστε να υιοθετήσουν μια συστηματική προσέγγιση της καινοτομίας.

Go Digital – Δωρεάν webinar – Η χρήση διαδικτυακών εργαλείων για αναζητηση εργασίας

Η ομάδα του εκπαιδευτικού προγράμματος Go Digital σας προσκαλεί στο δωρεάν webinar με θέμα την αποτελεσματική εύρεση εργασίας ηλεκτρονικά!

E-learning και digital providers στην Καλλιθέα

Είναι μεγάλος ο αριθμός ανθρώπων κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη ή τη βελτίωση των ψηφιακών τους ικανοτήτων και απευθύνονται σε ποικίλους φορείς, ερευνώντας τα καλύτερα για αυτούς εκπαιδευτικά μαθήματα και προγράμματα.

Σχολικά Προγράμματα ΚΠΙΣΝ-SNFC Class

Μετά από άλλη μία δύσκολη χρονιά για εκπαιδευτικούς και μαθητές, το ΚΠΙΣΝ πήρε για δεύτερη χρονιά την πρωτοβουλία να στηρίξει την εκπαιδευτική κοινότητα μέσα από τα Σχολικά Προγράμματα ΚΠΙΣΝ και την πλατφόρμα SNFC Class.

Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, ένα κοινωφελές ίδρυμα που συμβάλει σημαντικά στην υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων.

Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2021

Τo γνωστό πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2021» προβλέπεται να χαρίσει μεγάλη ποικιλία παραστάσεων για μικρούς και μεγάλους.

Δραστηριότητες του Δήμου Καλλιθέας

Ο Δήμος Καλλιθέας δίνει την ευκαιρία σε όλους τους κάτοικούς της να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του Δήμου  και να επωφεληθούν από τις επιλογές που προσφέρει η Καλλιθέα. Αρχικά, διαθέτει και παρέχονται στο κοινό πέντε γνωστά και με πολύ σημαντική πορεία Πολιτιστικά κέντρα. Στα νότια βρίσκεται το  Μελίνα Μερκούρη, βόρεια βρίσκεται το κέντρο Γιάννης Κορδάτος καιContinue reading