Εκπαιδευτικά Προγράμματα

  • Όλα τα προγράμματα
  • ΄Μαθήματα
  • Βασικές δεξιότητες
  • Δημοτικοί φορείς
  • Επιχειρηματικές-Επαγγελματικές δεξιότητες
  • Ιδιωτικοί Εκπαιδευτικοί Φορείς
  • Μη κατηγοριοποιημένο
  • Πολιτισμός-Τέχνες
  • Ψηφιακές Δεξιότητες

Go Digital – Δωρεάν webinar – Η χρήση διαδικτυακών εργαλείων για αναζητηση εργασίας

Η ομάδα του εκπαιδευτικού προγράμματος Go Digital σας προσκαλεί στο δωρεάν webinar με θέμα την αποτελεσματική εύρεση εργασίας ηλεκτρονικά!

E-learning και digital providers στην Καλλιθέα

Είναι μεγάλος ο αριθμός ανθρώπων κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη ή τη βελτίωση των ψηφιακών τους ικανοτήτων και απευθύνονται σε ποικίλους φορείς, ερευνώντας τα καλύτερα για αυτούς εκπαιδευτικά μαθήματα και προγράμματα.

Σχολικά Προγράμματα ΚΠΙΣΝ-SNFC Class

Μετά από άλλη μία δύσκολη χρονιά για εκπαιδευτικούς και μαθητές, το ΚΠΙΣΝ πήρε για δεύτερη χρονιά την πρωτοβουλία να στηρίξει την εκπαιδευτική κοινότητα μέσα από τα Σχολικά Προγράμματα ΚΠΙΣΝ και την πλατφόρμα SNFC Class.

Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, ένα κοινωφελές ίδρυμα που συμβάλει σημαντικά στην υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων.

Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2021

Τo γνωστό πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2021» προβλέπεται να χαρίσει μεγάλη ποικιλία παραστάσεων για μικρούς και μεγάλους.

Δραστηριότητες του Δήμου Καλλιθέας

Ο Δήμος Καλλιθέας δίνει την ευκαιρία σε όλους τους κάτοικούς της να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του Δήμου  και να επωφεληθούν από τις επιλογές που προσφέρει η Καλλιθέα. Αρχικά, διαθέτει και παρέχονται στο κοινό πέντε γνωστά και με πολύ σημαντική πορεία Πολιτιστικά κέντρα. Στα νότια βρίσκεται το  Μελίνα Μερκούρη, βόρεια βρίσκεται το κέντρο Γιάννης Κορδάτος καιContinue reading

Δωρεάν webinar για τις Ήπιες Δεξιότητες στην εργασία

H ομάδα του εκπαιδευτικού προγράμματος SEE FIRST σας προσκαλεί στο πρώτο δωρεάν webinar με θέμα τις Ήπιες Δεξιότητες στον επαγγελματικό χώρο!

Genie και εκπαίδευση για νέους επιχειρηματίες

Η πλατφόρμα Inqual προσφέρει την δυνατότητα απόκτησης γνώσεων σε όσους ενδιαφέρονται ν ασχοληθούν με τον κλάδο της επιχειρηματικότητας.

Tο “ μέλλον” στην εκπαίδευση ενηλίκων

Η καινοτόμος δράση FUTURE (Foster, mUltiply and connecT adUlt Education – Ενίσχυση, Βελτίωση και Διασύνδεση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων) αποσκοπεί στη βελτίωση της εκπαίδευσης ενηλίκων μέσα από τη χρήση ψηφιακών εργαλείων. Αυτή η καινοτόμος δράση έχει ως στόχο  να αναλύσει και να κατανοήσει πιθανά μελλοντικά σενάρια στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων, σε σχέση με τη χρήσηContinue reading

Return of Investment για επιχειρήσεις που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης και μαθητείας

Το ηλεκτρονικό εργαλείο ROI δίνει την ευκαιρία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να επαναπροσδιορίσουν τα οφέλη μέσα από την εμπλοκή τους σε καινοτόμα προγράμματα πρακτικής άσκησης και μαθητείας.